top of page
  • Foto van schrijverMarc Beenders

Van Havermaet versterkt expertise met soft skills initiatief

Van Havermaet lanceert samen met auteurs van ‘Soft skills in ondernemerschap’ een traject rond het ontwikkelen van soft skills van haar medewerkers

 

Van Havermaet, het multidisciplinaire advieskantoor gevestigd in Hasselt, en auteurs Pieter Vandekerkhof en Marc Beenders slaan de handen enthousiast in elkaar. Beide partijen kondigen met trots een nieuwe en innovatieve samenwerking aan. Het draait om een unieke focus op de ontwikkeling van soft skills van meer dan 275 medewerkers.

 

Ze bieden samen toegang tot een strategisch programma gericht op het versterken van essentiële vaardigheden voor succes in de moderne zakelijke omgeving, en dit voor alle medewerkers van alle niveaus of expertisedomeinen binnen Van Havermaet.

 

Het programma maakt deel uit van een uitgebreid intern opleidingsplan van Van Havermaet. Naast het traject rond soft skills biedt Van Havermaet ook tal van interne opleidingen aan. Hieronder vallen de Masterclass Accountancy & Tax, de Young Potentials Academy voor studenten en de recentelijk gelanceerde Business Club voor de ervaren maeten.

 

Partnerschap voor ontwikkeling

 

Prof. dr. Pieter Vandekerkhof (Professor ondernemerschap aan UHasselt) en Marc Beenders (Corporate community manager LRM) staan mee het roer van dit innoverend project. [AF1] Het duo bracht[Ga2]  samen een boek uit ‘Soft skills in ondernemerschap’, dat tijdens de interactieve workshops als leidraad zal dienen.  Het boek bevat vijf specifieke soft skills voor ondernemers en bedrijven: communicatie, creativiteit, growth mindset, teamwerking en attitude. De sessies, die van start gaan in maart dit jaar, vinden plaats onder leiding van Pieter en Marc zelf.

 

Waarom soft skills?

 

Dit initiatief samen met Pieter en Marc is een volgende stap in de voortdurende ontwikkeling van Van Havermaet als een breed georiënteerd advieskantoor. Het kantoor investeert zo continu in de verdere persoonlijke ontwikkeling van al haar medewerkers, richting nóg betere en bredere adviseurs, rechterhanden en groeiversnellers van haar klanten. Hierdoor wordt niet alleen de kwaliteit van individuele adviezen geoptimaliseerd, maar ook de teamdynamiek en onderlinge samenwerking wordt versterkt. Dit initiatief benadrukt het voortdurende engagement voor multidisciplinaire samenwerking en het leveren van optimale oplossingen voor gewaardeerde klanten.

 

 
88 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page